Top

Ποιοί ειμαστε

Κατά τη διάρκεια της ζωής μας η επιδερμίδα και τα μαλλιά εκτίθενται σε βιολογικούς και περιβαλλοντικούς στρεσογόνους παράγοντες, που τελικά βλάπτουν τα κύτταρά μας. Μια κοινή επιπλοκή κυτταρικής βλάβης είναι η κυτταρική γήρανση.

Τα γηρασμένα κύτταρα μπορούν να εκκρίνουν μεγάλες ποσότητες επιβλαβών πρωτεϊνών που προκαλούν στην επιδερμίδα φλεγμονή, δυσλειτουργία και υποβάθμιση της επιδερμίδας. Μαζί με άλλους αυξητικούς παράγοντες έχουν ως αποτέλεσμα να μεταβάλλουν τους ιστούς.

Τα γηρασμένα κύτταρα είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα πολλών ασθενειών.

Η Regenis βρίσκεται από την έναρξή της, στην πρώτη γραμμή ανάπτυξης νέων συνδυασμών δραστικών συστατικών, που στοχεύει στη μείωση, επιβράδυνση, αντιστροφή ή και ρύθμιση των γηρασμένων κυττάρων ώστε να επανέλθουν η επιδερμίδα και τα μαλλιά σε πιο λειτουργική υγιή κατάσταση.

Η Regenis αποτελεί μια ολοκληρωμένη πηγή προϊόντων φροντίδας προσώπου, σώματος και μαλλιών για να επαναφέρετε ή να ενισχύσετε την δική σας ομορφιά.

Με την υποστήριξη της φαρμακευτικής επιστήμης, τα ελεγμένα συστατικά και το σύγχρονο εργαστήριό της ( Παραγωγή σύμφωνα με τους κανόνες της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Φαρμακοποιίας GMP ), η Regenis δημιούργησε επαναστατικές φόρμουλες που τρέφουν το δέρμα με καθαρά ενεργά συστατικά, για ορατό, γρήγορο αποτέλεσμα και αποκατάσταση.

Γνώση μας                                                                                                                                       

Η ικανότητά μας να σχεδιάσουμε, να κατασκευάσουμε και να προμηθεύσουμε τους πελάτες μας με αγνά, καθαρά  Ελληνικά προϊόντα, αξιοποιώντας τα πολλαπλά οφέλη των βοτάνων της ελληνικής φύσης (καλλιεργούμε οι ίδιοι πολλά από τα βότανα που χρησιμοποιούμε)και των πλούσιων θεραπευτικών ιδιοτήτων τους, έδωσε την  έμπνευση στην δημιουργία της Regenis Skincare από ομάδα έμπειρων Φαρμακοποιών του πάγκου (με ειδική εκπαίδευση στην USA).

Έρευνα – Καινοτομία                                                                                                                                 

Η δέσμευσή μας για αξιολόγηση, προμήθεια και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, και τεχνολογικά σύγχρονων μεθόδων παραγωγής, αντικατοπτρίζεται από την διαρκή παρακολούθηση των συνεχώς εξελισσόμενων επιστημονικών και ερευνητικών δεδομένων. Τα Εκχυλίσματα – Υδρολύσεις – Ζυμώσεις νέων υλικών γίνονται αποκλειστικά στο εργαστήριό μας για την ανάπτυξη καλλυντικών και προϊόντων προσωπικής φροντίδας.

Σε εξέλιξη έχουμε ερευνητικό πρόγραμμα (απομόνωσης δραστικών συστατικών από φύκια του Αιγαίου), σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και ξένων Πανεπιστημίων.

Φυσικοί Πόροι – Περιβάλλον – Προϊόντα                                                                                     

Μεγάλη είναι η ανησυχία μας, για την αυξανόμενη μόλυνση του περιβάλλοντος, την  εξάντληση των φυσικών πόρων και την υποβάθμιση του περιβάλλοντος. Επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε, μόνο συστατικά που μπορούν να επιστρέψουν πίσω στον κύκλο της φύσης, (δεν χρησιμοποιούμε χημικά πρόσθετα Parabens, Silicones, Mineral oils), γιατί πιστεύουμε ότι η κυκλική αειφόρα ανάπτυξη βρίσκεται στην καρδιά αυτού που κάνουμε και είμαστε περήφανοι που  πρωτοπορούμε σε αυτό το κίνημα.

Αξιοποιούμε την τελευταία λέξη της έρευνας, καινοτομίας και τεχνολογίας, για να προσφέρουμε στους πελάτες μας, πλούσια πλεονεκτήματα στα τελικά προϊόντα μας, ώστε οι φόρμουλες των προϊόντων μας  να είναι καθαρές και αποτελεσματικές, φιλικές και άμεσα απορροφήσiμες  από την επιδερμίδα.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
[]
You don't have permission to register

Reset Password