Top

Ποιοι είμαστε

Πάνω από 25χρόνια πάθους…          

Περισσότερα από 25 χρόνια στην εξυπηρέτηση των πελατών του Φαρμακείου. Η ομάδα των Φαρμακοποιών, είδε τα προβλήματα, τις ανάγκες, την ικανοποίηση ή μη των πελατών, τις αξιολόγησε και προχώρησε στην δημιουργία προϊόντων ομορφιάς χρησιμοποιώντας αγνά, συμπυκνωμένα, χωρίς χημικές κατεργασίες, καθαρά συστατικά, καθώς και  με καινοτόμα και σχολαστικά πρωτόκολλα και διαδικασίες παραγωγής.  Η Regenis, ιδρύθηκε στη Λάρισα αναπτύσσεται, αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς, στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό…

Η τέχνη πίσω από τα προϊόντα μας…

Τα καθαρά προϊόντα και η αποτελεσματικότητα βρίσκονται στην καρδιά του οράματος περιποίησης δέρματος της Regenis. Αναπτύσσουμε ισχυρά προϊόντα τα οποία όλα έχουν εξειδικευμένα ειδικά χαρακτηριστικά, όπως η υψηλή συγκέντρωση (πάνω από 95% στα περισσότερα προϊόντα) βοτανικών, θαλάσσιων και βιολογικών εκχυλισμάτων, που καθιστά τα προϊόντα μας τολμηρά και αποτελεσματικά. Χωρίς paraben, silicones, chemicals, φιλικά στο περιβάλλον με ανακυκλώσιμες Α΄ ύλες και συσκευασίες.  Η φιλοσοφία απλή – χρήση βοτάνων και φυσικών/βιολογικών συστατικών υψηλής ποιότητας, φόρμουλες φιλικές προς το δέρμα και το περιβάλλον, προσιτή τιμή, δίνοντας τη δυνατότητα καθημερινής χρήσης στους πελάτες, με πρωτότυπες τεχνικές για άμεσα, αισθητά αποτελέσματα.    Η υποστήριξη της φαρμακευτικής επιστήμης απαραίτητη, τα ελεγμένα συστατικά και το σύγχρονο εργαστήριό της ( Παραγωγή σύμφωνα με τους κανόνες της Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Φαρμακοποιίας GMP ), η Regenis δημιούργησε επαναστατικές φόρμουλες που τρέφουν το δέρμα με καθαρά ενεργά συστατικά, για ορατό, γρήγορο αποτέλεσμα και αποκατάσταση.

Γνώση     

 Η ικανότητά μας να σχεδιάσουμε, να κατασκευάσουμε και να προμηθεύσουμε τους πελάτες μας με αγνά, καθαρά  Ελληνικά προϊόντα, αξιοποιώντας τα πολλαπλά οφέλη των βοτάνων της ελληνικής φύσης (καλλιεργούμε οι ίδιοι πολλά από τα βότανα που χρησιμοποιούμε) και των πλούσιων θεραπευτικών ιδιοτήτων τους, έδωσε την  έμπνευση στην δημιουργία της Regenis Skincare, μια ομάδα έμπειρων Φαρμακοποιών του πάγκου (με ειδική εκπαίδευση στην USA).

Έρευνα – Καινοτομία   

 Η έρευνα μας για δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, με τεχνολογικά σύγχρονων μεθόδων παραγωγής, αντικατοπτρίζεται από την διαρκή παρακολούθηση των συνεχώς εξελισσόμενων επιστημονικών και ερευνητικών δεδομένων. Τα Εκχυλίσματα – Υδρολύσεις – Ζυμώσεις νέων υλικών γίνονται αποκλειστικά στο εργαστήριό μας για την ανάπτυξη καλλυντικών και προϊόντων προσωπικής φροντίδας.  Σε εξέλιξη έχουμε ερευνητικό πρόγραμμα (απομόνωσης δραστικών συστατικών από φύκια του Αιγαίου), σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και ξένων Πανεπιστημίων.

Φυσικοί Πόροι – Περιβάλλον – Προϊόντα 

 Μεγάλη είναι η ανησυχία μας, για την αυξανόμενη μόλυνση του περιβάλλοντος, την  εξάντληση των φυσικών πόρων και την υποβάθμιση του περιβάλλοντος. Επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε, μόνο συστατικά που μπορούν να επιστρέψουν πίσω στον κύκλο της φύσης, γιατί πιστεύουμε ότι η κυκλική αειφόρα ανάπτυξη βρίσκεται στην καρδιά αυτού που κάνουμε και είμαστε περήφανοι που  πρωτοπορούμε σε αυτό το κίνημα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ                        

 Εάν έχετε μια ερώτηση σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας ή έχετε ερωτήσεις, προτάσεις, γράψτε μας ή καλέστε, για να μιλήσετε με έναν από τους εκπροσώπους μας στο:

E-mail: info@regenis.gr

Τηλ.: 2410533990                                                        Ψάχνετε να αγοράσετε τα προϊόντα μας; Για Χονδρική Φαρμακείων και SPA, στείλτε μας μήνυμα ή πάρτε μας τηλέφωνο.
Είδατε ήδη τα προϊόντα μας; Συμπληρώστε τη Φόρμα σχολίων μας.

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
[]
You don't have permission to register

Reset Password