Top

Regenis.gr

Πρέπει να εφαρμοζω σέρουμ; Και αν ναι ποιό;

Ο καταιγισμός τόσων πολλών διαφορετικών προϊόντων μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν πραγματικά τα χρειαζόμαστε όλα αυτά και αν θα ωφελήσουν την επιδερμίδα μας, αμφισβητώντας έτσι το ίδιο το προϊόν. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εάν πραγματικά θέλουμε να περιποιηθούμε το δέρμα μας, είναι να βρούμε τα σωστά για εμάς προϊόντα και να επενδύσουμε σε μία σωστή ρουτίνα.

Εδώ έρχεται και το ερώτημα αν πρέπει να βάζω σέρουμ και αν ναι ποιο; Το σέρουμ είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από καμία! Μια σωστή ρουτίνα περιλαμβάνει το κατάλληλο σέρουμ το οποίο θα ενισχύσει την κρέμα ημέρας ή νυκτός. Γι΄αυτό το λόγο δεν πρέπει να το εφαρμόζουμε μόνο του.

Υπάρχει μία γενική εικόνα ανάλογα με την ηλικία τι σέρουμ  να χρησιμοποιούμε. 

  • Στην ηλικία των 20 η επιδερμίδα χρειάζεται ενυδάτωση και αντιοξειδωτική προστασία.
  • Στην ηλικία των 30 χρειαζόμαστε αντιοξειδωτική δράση και πρόληψη της γήρανσης.
  • Στα 40 το δέρμα χρειάζεται ενυδάτωση και αντιγήρανση.
  • Στα 50 σύσφιξη, αντιγήρανση, ενυδάτωση και λάμψη.

Όμως αυτή είναι η γενική εικόνα. Πάντα πρέπει να ακούμε το δέρμα μας και να το φροντίζουμε σύμφωνα με τις ανάγκες και όχι με την ηλικία. 

Ο συνδυασμός ορών θα επιτύχει ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα καθώς έτσι στοχεύουμε σε περισσότερα “προβλήματα” της επιδερμίδας και τα εξαλείφουμε.

Επομένως το σέρουμ δεν πρέπει να ανήκει στα προϊόντα “πολυτελείας” αλλά στην καθημερινή μας ρουτίνα, καθώς αποτελεί αλυσίδα για μια σωστή ρουτίνα. Έτσι δεν θα ξοδέψουμε επιπλέον χρήματα χωρίς λόγο, αλλά εάν δεν βάλουμε τον ορό στην καθημερινότητά μας τότε πρέπει να σκεφτούμε ότι η ρουτίνα μας είναι ελλιπείς. 

Post a Comment

v

At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos qui blanditiis praesentium voluptatum.
[]
You don't have permission to register

Reset Password